Sammanfattning

  • I den kommande säsong 3 av Kung Fu Panda: The Dragon Knight möter Po och hans team nya utmaningar när de reser till England och konfronterar ett gäng pirater som hotar deras skepp.
  • Pos strävan att förlösa sig själv och rädda världen tar honom utanför Kina för första gången och testar honom på sätt som han aldrig har upplevt förut.
  • Dragon Knights kommer att behöva kalla de gamla mästarna för att rädda världen när saker och ting blir farligare än någonsin. Stora äventyr och episka strider väntar i säsong 3, som har premiär på Netflix den 7 september.

Volsiz är glada över att kunna presentera ett exklusivt klipp från Kung Fu Panda: The Dragon Knight säsong 3, som har premiär den 7 september. Den animerade serien Netflix debuterade första gången i juli 2022, där Po ger sig ut på ett nytt äventyr när han står inför ett nytt hot när två vesslor satte igång ett system för att samla in fyra kraftfulla vapen. På sitt uppdrag slår Po sig ihop med en engelsk riddare vid namn Wandering Blade för att rädda världen från den förstörelse som kan orsakas av dessa vapen och de som använder dem.

Under den tredje säsongen kommer Po att fortsätta sin resa utanför Kina, och hans resa skickar honom och hans gäng missanpassade mot England. Under den här resan kommer hemligheter från deras förflutna att dyka upp igen, inklusive de från Wandering Blades familj och Mr. Pings när ett gäng pirater hotar deras skepp. Men när saker och ting blir mer farliga än någonsin, kan Dragon Knights behöva kalla de gamla mästarna för att rädda världen.

Pirate Island Dock | KUNG FU PANDA THE DRAGON KNIGHT | NETFLIX

Mer om Kung Fu Panda: The Dragon Kight

I Volsizs exklusiva Kung Fu Panda: The Dragon Knights-klipp kommer Dragon Knights att möta de engelska riddarna i en episk strid. Med Po och Wandering Blade tillfångatagna ifrågasätter de engelska riddarna hennes lojalitet till England, men hon motbevisar att hennes uppdrag är större än så. Lyckligtvis lyckas teamet fly, med Po, Mr. Ping och Wandering Blade som arbetar tillsammans för att slå ner sina motståndare.

Även om Po inte är främmande för äventyr och utmaningar, har Kung Fu Panda: The Dragon Knights testat honom på sätt som han aldrig har upplevt förut. Hans strävan att förlösa sig själv, tjäna tillbaka sin titel och rädda världen har tagit honom utanför Kina för första gången. Po har också lärt sig viktiga lärdomar från sitt nya raggtag-team av hjältar som kan komma till spel i framtiden.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight spelar Jack Black, Rita Ora, Chris Geere, Della Saba, Rahnuma Panthaky, James Hong, Ed Weeks, Shohreh Aghdashloo och Melissa Villasignor. Kung Fu Panda: The Dragon Knight utvecklades av Mitch Watson och Peter Hastings. Säsong 3 kommer att bestå av nitton 22-minutersavsnitt.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight säsong 3 har premiär på Netflix den 7 september.Lämna ett svar