De

Denna unika rymddräkt är förseglad inuti ett låst skåp i källaren på The Lodge: Constellations hemmabas i New Atlantis, på planeten Jemison (Alpha Centauri). Spelare får först tillgång till Lodgen under One Small Step, spelets första huvuduppdrag, som fungerar som en allmän handledning. Som väntat är handledningen en prioritet när man ska ta reda på den bästa ordningen för att spela uppdrag i Starfield. Det är bäst att motstå frestelsen att kasta sig ut i det okända när du får upp dina stövlar från marken.

Hur man hittar märket I rymddräkten i Starfield

Genom att slutföra ett litet steg får du en Lodge Key, som kan användas för att låsa upp alla rum i Lodge. Tyvärr kommer den inte att låsa upp Mark I Space Suits monter, men den ger tillgång till källarområdet. Lås upp dörren direkt till höger när du går in i byggnaden och följ trappan ner i källaren.

Gå vidare in i källaren tills du ser ett litet badrum precis framför dig och ta dörren till höger.

Fortsätt tills du hamnar i ett litet förråd med några lådor och inramade tavlor. Mark I rymddräkten kan hittas inuti en förseglad monter direkt till vänster när du går in i rummet.

Det är möjligt att plocka lås på containrar i Starfield, men detta kräver Digipicks. Eftersom låset på montern är på masternivå måste spelarna också tilldela minst tre poäng till säkerhetsfärdigheten innan de ens kan försöka knäcka den. Det finns dock ett enkelt sätt att komma runt det här låset så att du kan ta tag i rymddräkten utan att välja några lås.

Hur man får märket I rymddräkten i Starfield

Huka dig och flytta dig sedan så nära handtaget på dörren till vitrinen som möjligt. Ur denna synvinkel bör du kunna se genom ett litet gap mellan dörren och karmen. Flytta riktmedlet långsamt upp och ner tills en prompt visas som låter dig interagera med skyltdockan och få kostymen. Det kan vara svårt att hitta, så använd bilden ovan som referens.

Dräkten kommer i tre delar: Mark I Pack, Mark I Space Helmet och Mark I Spacesuit, som alla har statistik som enkelt överträffar alla andra pansaruppsättningar i början av spelet. Setets övergripande motstånd mot fysiska, energi- och EM-skador är särskilt imponerande, och det ser också väldigt stiligt ut.

Det är dock värt att notera att detta nästan säkert inte är den avsedda metoden för att få denna rustning. Som sådan är det bäst att ta tag i det snabbt innan Starfields utvecklare stärker säkerheten på Lodge med patchar och buggfixar.


  • Starfield

    Plattform(ar): PC, Xbox Series X/S Släppt: 2023-09-06 Utvecklare: Bethesda Game Studios Utgivare: Bethesda Softworks Genrer: Open-World, RPG, Sci-Fi ESRB: M Sammanfattning:Bethesda Game Studios presenterar Starfield – den första ursprungliga IP-adressen från studion på över tjugofem år. Utspelar sig år 2310, United Colonies och Freestar Collective iakttar en skakig vapenvila efter ett krig som utspelade sig 20 år tidigare. Spelaren kommer att anpassa sin karaktär som medlem i ett rymdutforskningsteam som heter Constellation medan han navigerar i The Settled Systems och konflikterna mellan de krigförande fraktionerna. Enligt Bethesda kan spelare utforska över 100 system och 1000 planeter för att hitta resurser och bygga sina skepp och leva ut sina egna sci-fi-resor.

Etiketter:Lämna ett svar