Sammanfattning

  • The Adoring Fan är en rolig påskägg NPC i Starfield.
  • Många av karaktärerna i Starfield kan romanseras, och Adoring Fan kan romanseras i tidigare Bethesda-spel.
  • The Adoring Fan är en humoristisk NPC. Han är ett roligt och roligt tillskott till Starfield.

Starfield har den härliga återkomsten av Bethesda-fan-favoritkaraktären, Adoring Fan, och vissa spelare kan vara nyfikna på om han faller i kategorin romantiska karaktärer. The Adoring Fan introducerades först i The Elder Scrolls 4: Oblivion, som inte innehöll romantikuppdrag eller dialogalternativ. Men sedan dess har Bethesda utvecklat många fler rollspelsmekaniker för sina spel, och romantikalternativ har blivit utbredda, särskilt i Skyrim och Fallout 4. Denna mekaniker fortsätter i Starfield, så det är vettigt att undra om Adoring Fan är en romantik alternativ.

Det är värt att veta om den Adoring Fan är romantisk eller inte eftersom spelare kan sakna honom helt och hållet, beroende på valen som görs i karaktärsskapandemenyn i början av Starfields berättelse. Att välja egenskapen Hero Worshiped kommer att aktivera den Adoring Fans närvaro i spelet, vilket lägger till en ny medlem till spelarens besättning tidigt. Det finns för- och nackdelar med Starfields Adoring Fan, såsom hans förmåga att bära en betydande mängd av vad spelaren än lägger i sitt lager. Den grundläggande följeslagarens funktionalitet är dock omfattningen av Adoring Fans användbarhet i Starfield.

Den Adoring Fan kan inte romanseras i Starfield

Starfields Adoring Fan är inte en romantisk karaktär. Spelare kan fråga om han är intresserad av dem romantiskt, men han bekräftar att hans förälskelse i spelaren är strikt platonisk. Han tillägger humoristiskt att han inte skulle vilja befläcka sin besatthet av spelaren med något så orent som romantik. Den Adoring Fans icke-romantiska status är något förväntad eftersom han är en valfri karaktär. Det skulle inte vara meningsfullt att ägna tid åt att utveckla en romansk questline för en karaktär som många spelare kanske inte ens stöter på i sin genomspelning. Att kunna romanisera den Adoring Fan skulle dessutom gå emot hans funktion.

Den beundrande fansen behöver inte vara romantisk

Starfields Adoring Fan behöver inte vara romantisk, och det är mycket bättre så. Först och främst är Adoring Fan en rolig referens till Oblivion, där han var praktiskt taget värdelös. Han dör snabbt i strid och återuppstår efter några dagar. Värdet han erbjuder är den underhållande dialogen, som fnasar över spelarens prestationer. Om någon karaktär bara var ett skämt så är det han. Det är samma roll som han spelar i Starfield. Han jobbar bara som ett skämt eftersom han inte kan tas på allvar eller romaniseras. Om hans roll utökades till att vara ett kärleksintresse skulle han sluta vara ett skämt.

The Adoring Fan är roligare eftersom han vägrar att engagera sig i ett romantiskt förhållande med spelaren. Det faktum att han tar sin tillbedjan av spelaren så allvarligt att han är säker på att romantiken skulle försämra det är lysande, och det är en fantastisk uppvisning av Bethesdas sinne för humor som de sprider i vart och ett av sina spel. The Adoring Fan är bara ett roligt tillägg till Starfield och det är för det bästa.

Etiketter:Lämna ett svar