Sammanfattning

  • Teenage Mutant Ninja Turtles hedrades vid TCL Chinese Theatre Imprint Ceremony, vilket befäste sin plats i popkulturhistorien.
  • Framgången med Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem ledde till en uppföljare och en Paramount+-serie.
  • Sköldpaddorna fortsätter att fängsla fans över generationer, med en exklusiv smak på Yogurtland som heter ”Fr-OOZE” för att fira deras senaste film.

Volsiz hade möjlighet att delta i TCL Chinese Theatre Imprint Ceremony för Teenage Mutant Ninja Turtles. Dessa hjältar har gjort sina spår i nästan fyra decennier och fängslat publiken på sidor och på både stora och små skärmar. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem introducerade dem för en helt ny generation samtidigt som de firade långvariga fans.

För att fira den här nya filmen och Teenage Mutant Ninja Turtles långa historia inom popkulturen, anslöt sig Turtles och deras skapare Kevin Eastman till några av de största Hollywoodstjärnorna genom att förevigas på TCL Chinese Theatre. Leonardo, Raphael, Donatello och Michelangelo tryckte in sina handavtryck i en cementbit i form av en pizzaskiva. Kevin Eastman signerade sina och medskaparen Peter Lairds efternamn i cement i sin egen ”pizza skiva” under Teenage Mutant Ninja Turtles logotyp.

Hedra The Teenage Mutant Ninja Turtles

Under ceremonin delar Eastman några ord om sin resa med Teenage Mutant Ninja Turtles, från den första skapandet hela vägen till effekterna av Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Hans berättelse bevisar vikten av att följa sin passion och drömmar eftersom det är omöjligt att gissa hur många som kan beröras av det. Det var också goda nyheter för Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem-fans, med årets bäst recenserade animerade film som tjänar en uppföljare och en Paramount+-serie på väg.

Teenage Mutant Ninja Turtles har blivit en hörnsten i superhjältegenren för Paramount, och fångar fans över generationer när de relaterar till Leonardo, Raphael, Donatello och Michelangelo som försöker hitta sin plats i världen. Sköldpaddorna kommer att hedras ytterligare med en exklusiv sköldpaddsinspirerad smak på Yogurtland som heter ”Fr-OOZE” för att fira hemsläppet av Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem under en begränsad tid. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem väckte kärlek till sköldpaddorna än en gång eftersom den, precis som de ursprungliga serierna av Eastman, skapades av människor som älskar dessa karaktärer och brinner för att dela med sig av sina berättelser. Detta ögonblick i historien och Teenage Mutant Ninja Turtles kommer för alltid att komma ihåg, bland andra legender, på TCL Chinese Theatre.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem finns nu tillgängligt digitalt och på begäran.Lämna ett svar